tisdag 9 november 2010

Hur man orkar...

Ofta får jag frågan hur jag orkar hålla igång... men nyckeln är ju att ta små pauser ibland och bara vara. Som i lördags då hela familjen gick på bio.
Sen att minsta dottern somnade efter halva filmen, det får man ta, var ju mysigt ändå =) sen blev det McDonalds för barnen och sopprester för oss vuxna. Perfekt lördag =)

Men jag måste säga att det känns lite konstigt nu... varje år, i hur många år som helst, så har vi haft en deadline av något slag till lucia eller jul eller nyår. Några rum som skulle bli klara eller något som skulle rensas färdigt. Men nu hade vi ju deadline i mitten på oktober istället och hade inflyttningsfest och var klara med allt vi tänkt...men nu börjar det minsann klia i fingrarna igen... Vad ska vi göra nu...
Det finns två lite mindre projekt som ligger på väntlistan. Det är att måla om det turkosa golvet, jo, det ska bli turkost igen, men det behöver bättras på, på några ställen, samt att den ena väggen i det rummet behöver bättras på. Men det är lite omständligt när det stora rummet ska tömmas på alla sina tunga möbler... Och sen är det lilla toan, med det förskräckliga handfatet och framför allt kranen. (Kranarna stänger man i något sorts mittenläge, dvs de är öppna om man snurrar till höger eller vänster... och står därmed och rinner jätteofta, inte så lätt för barnen) Nytt handfat och kran är inhandlad på IKEA, funderingarna nu är bara hur mycket vi ska ge oss på, på lilla toan. Taket ska definitivt målas, är ett väldigt ofräscht furutak, och väggarna som redan är målade skulle behöva sig en strykning. Kanske lite nya funderingar kring förvaringen där inne... ja, ni ser, hjärnan har redan börjat.... men det får jäsa lite, och växa sig klart innan vi sätter igång, men innan jul är det nog klart ;-)

Inga kommentarer: