måndag 14 mars 2011

Uterummet..

Det kändes konstigt i höstas, när vi stressade på som galningar och gjorde färdigt i uterummet bara för att kunna ha "inflyttningsfesten" där och sen bommade vi igen för säsongen. Men nu är det alldeles, alldeles underbart att kunna öppna dörren ut där, så fort vårsolen tittar fram, njuta av värmen och av att det är klart =)
Inte alldeles enkelt att ta fina inredningsbilder när man har tre linslusar som vill synas på alla bilder, så till sist gav jag upp och de fick vara med.. Sofforna o divanen är från IKEA. Bordet är ett gammalt loppisfynd för 40:- som har fått sig en vaxduk från Åhlens. Tyget på väggen som ska ge en lite mer ombonad känsla kommer också från Åhlens.
Bollarna i hörnet är solcellslampor från IKEA, har ännu inte hunnit testa om de fungerar där i hörnan, om de lyckas få tillräckligt med ljus för att sen kunna lysa.. återstår att se..
Taket målades vitt och vi la in värmebehandlade plankor till golv. Underbart härligt att gå på =) Framför det lite större fönsterpartiet som är mot söder, har jag hängt upp skira gardiner för att kunna dra för på sommaren om man vill få lite mindre varmt och för att skapa mera rumskänsla.
Andra kortsidan målades alldeles vit och dekorerades med loppisfyndade speglar. Längs med en väggen står en loppisfyndad bänk som tidigare bodde i hallen, men som får vara extra sittplats här ute istället efter att vi fick soffan av grannen att ha i hallen. Bordet är från mitt föräldrahem och stolarna är ärvda av mormor o morfar. Planer finns på att lasera bordet svart och att måla stolarna i vanliga galna färger.
Takkronan ovanför bordet, fyndade jag på Litauenhjälpen för 75:-
Mina vilda galna barn =)
Vill ni se hur det såg ut innan, så kolla bland etiketterna i högra marginalen här på bloggen :)

Inga kommentarer: