tisdag 17 juli 2012

Vilken härlig dag!!

Åkte till Kivik med bästa J och hennes två flickor. Gubbarna skulle ju jobba, så de lämnade vi hemma. De flesta tror nu att vi skulle till marknaden som går av stapeln nu... men nä då, visst vi hamnade i köerna och parkeringsgubbarna försökte febrilt vinka in oss, men vi körde glatt vidare ner till Kiviks musteri. Där inhandlades DaVinci vatten och juicer i deras fina shop och så lite andra lite mer udda flaskor. Sedan visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, så vi körde ner till hamnen i Kivik och gick in och handlade lite gott på Buhres fisk. Sen blev det picknick i gröngräset. Mums vad gott!! Fisken smälte i munnen!!

Efter en glass i magen till efterrätt så in med alla barnen i bilarna igen och körde ut i köerna igen, men svängde av lite snabbt ner mot Vitemölla. Ner till stranden och sen låg vi där resten av eftermiddagen. Barnen badade i det iskalla vattnet, medan vi mammor satt med koftorna på i sanden och snackade.

Några droppar regn fick vi på oss, men väntade man bara ut regnet så kom solen så härligt strax därpå.

Lite synd att avsluta en sådan härlig dag, så vi samlade upp gubbarna och åkte hem till oss och skrapade rent i frysen. Pannbiff m nypotatis till barnen, laxburgare o nypotatis till oss vuxna. Resterna av fisken från Buhres till förrätt och en daimtårta som blivit bortglömd i frysen blev god efterrätt.

Det är sådana här dagar man minns!!

Inga kommentarer: