tisdag 17 juni 2008

Idag är stora SLÄP-dagen

Dels så har vi morsans stora släp stående utanför huset, lastad med saker som de inte vill ha längre men som passade oss perfekt, bla några lagerhyllor som vi ska ha och lägga julsakerna på bland annat nu när det är fel säsong. Släpet ska tömmas idag och sedan lastas på nytt med saker som inte vi vill ha och som ska säljas på deras loppis.

Sedan ska vi nu åka och hyra ett annat släp som vi kan lasta med sand och jord. Idag ska nämligen äntligen barnens sandlåda bli klar plus att vi ska börja hämta jord till makens gigantiska ört- o kryddodling. Han har numera 20 st pallkragar som ska fyllas med växter, fem av dem är redan knökfulla och nu ska resterande sättas på plats, fyllas med jord och sedan ska allt planteras och flyttas från sina nuvarande platser plus att det naturligtvis blir plats för en del nytt. Ska visa foto sen när allt är färdigt, än återstår ganska mycket jobb, för när pallkragarna är på plats med jord så ska det läggas fiberduk i mellanrummen som sedan ska fyllas med natursingel. Blir kanonsnyggt men det tar sin lilla tid, kan man väl säga.

Så stora släpdagen börjar NU.

(Grannar kommer kanske att tro att vi ska flytta igen eller att någon av oss flyttar ut, hela framsidan full med släpar...)

3 kommentarer:

Marina sa...

Låter kul med planteringsprojektet! VÄntar på bilder.
Att låte grannarna tro lite är bara kul tycker jag.

Ann-Sofie sa...

Oj vad mycket ni pysslar med!
Själva har vi precis fått upp nya ytterdörren och ny panel bredvid, snyggt! Nu ska det bara målas också.
Kram

Lilla-Ji sa...

Ni är flitiga, Monkan! Hoppas allt gått bra! Kram på dej! //Jenny