söndag 20 december 2009

Dundermysig lördagskväll!

Igår var männen i föräldragruppen iväg på Bowling och julbord och då passade jag på att bjuda hem alla mammorna (vi är totalt 5 st) och alla barnen (de är 11 st) på julpyssel. Alla skulle ta med sig ett julpyssel och jag fixade käk.

Vad mysigt det var =)
De stora barnen som kom direkt ifrån ett barnkalas, fortsatte bara att leka här istället och de små hängde på direkt. Vi mammor tog lite glögg och pepparkaka och sen satte vi igång. Alla barnen gjorde något, och vi mammor stöttade upp och hjälpte till. Det blev apelsiner i röda snören med nejlikor, tomtar av toapappersrullar och tyg, kristyränglar, sydda hjärtan och sockerbits-snölyktor.

Sen blev det tacokväll (och makaroner o köttbullar).

Vid sådana här tillfällen så är det så underbart att stanna upp en sekund, titta ut över alla och bara njuta, och jag njöt! Julpyssel i mitt kök, runt morsan o farsans gamla köksbord, med alla fina mammorna och barnen, det är livskvalité.

Sen hade vissa av barnen Nattdisco runt sonens blinkande julgran och några satt i soffan och kollade film. Vi mammor skulle fortsätta och göra julgodis.... men vi tyade inte... klockan var över nio och vi satte oss ner och tog en kopp kaffe och käkade skumtomtar istället =)

1 kommentar:

Lilla-Ji sa...

Guuu va mysigt!!! Önskar dej en toppenjul, vännen!!! Kramar i massor! //Jenny