måndag 15 september 2008

Hände massor i helgen...

Var på en trevligt 40-års kalas och fick spana in villan som det pratas mycket om i bekantskapskretsen. Bara designmöbler och annat dyrt, som en annan bara kan drömma om. Fast vi konstaterade ändå, jag och maken, att vi gillar vår egen inredningsstil med ikea och loppis plus ärvda grejor mer. Det är ju mera vi, liksom. Men där var mycket fint att titta på och lite tips att sno. Bland annat hade de satt in ett nytt kök (från Ikea) med högblanka vita luckor. Det föll vi för både maken och jag, hade blivit kanonsnyggt i vårt kök som har så lite dagsljus att allt extra ljus behövs. Allting speglades i de här luckorna. Så det får det nog bli när det blir dags för oss att byta om så där två år eller något när plånboken tillåter.

I söndags var jag och barnen på Skånes Djurpark och mös medan maken stannade hemma och la färdigt golvet i tjejernas rum så nu är där färdigt för att inredas. Saknar bara golvlister men det får vänta till senare.

Blev superfint, ska lägga ut bilder om jag och datorn därhemma blir kompisar igen. Om du läser detta Uncle PeM så: Hilfe!!!

Inga kommentarer: