måndag 20 oktober 2008

Några dagars frånvaro från

bloggen nu. Har varit hemma och VABBAT några dagar. F fick först feber och sedan när febern var över och vi skulle lämna henne på dagis, hade hon fått en ny sjuka som heter höstblåsor och då fick hon inte vara på dagis. När maken sedan sa att han hade svårt för att vara hemma så argumenterade jag inte väldigt för att få jobba, hade nämligen själv åkt på den där förkylningen och medföljande huvudvärk på det, så det var riktigt skönt att få vila hemma med F några dagar.

Ska försöka få det att fungera med bilder här inne, ska än en gång hojta på Uncle PeM om Hjälp!! Jag och iMac är inte riktiga vänner än men vi jobbar på det.

Men nu när jag var hemma några dagar så passade jag på att tömma kontoret, så i veckan ska målarpenseln fram och det ska bli vitt, vitt och ljust, ljust på kontoret hemma.

Igår fyllde M tre år och det firades så klart med tårtkalas. M är den enda i vår familj som ÄLSKAR tårta. Hon var helt salig. Hon fick en STOR bit Prinsesstårta som åts med stor koncentration och fokusering, ingen fick störa henne. Det är ju så kul när hon nu gillar något ätbart så mycket, vår lilla pinntjej. Igår skulle det även slutas med blöja. Hon skulle minsann ha tosår för nu var hon stor tjej. Det gick ganska bra, en olycka blev det men annars gick det toppen. Men blöjan åkte på igen för natten och på dagis får den vara på ett tag till men ska bli bättre på att låta henne vara utan på eftermiddagarna och kvällarna och helgerna. Hon måste ju också få lära sig.

På lördag är det utflyktsdags igen. Då är det stora varuhuset i Ullared som gäller. Klockan fem på morgonen ska bilen gå hemifrån. Fem galna kvinnor är vi som ska åka dit tillsammans och shoppa loss. Härligt!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan!
Ja, det stämmer som du skriver, visst är världen liten. ;-) Hänger fortfarande på oktoberbarn ibland även om sidan inte är så jätteaktiv nuförtiden.

Så du är också trebarnsmorsa nuförtiden? Lägger till din blogg bland mina favoriter så jag kan kika in på hur en annan trebarnsfamilj klarar vardagen. ;-)

kram Sanna