måndag 18 maj 2009

Då får vi se om det lyckas

denna gång??? Än en gång är det vattenkoppor på dagis och jag tycker att det är på tiden de får det nu. Kan väl låta lite knäppt att man önskar att barnen blir sjuka, men alla ska ju igenom det och det sägs ju att det kan vara riktigt jobbigt att få vattenkoppor när man är lite äldre. Så hit med dom nu, så vi får det avklarat... (undrar om jag säger likadant om vi skulle få dom??)
Det har verkligen funnits tillfällen för speciellt sonen att bli smittad vid tidigare tillfällen men det biter liksom inte på honom??

Ikväll är det annars först fotbollsträning där uncle PeM är supersnäll och ställer upp igen och stöttar när både N och M spelar och dessutom på varsin ände av planen. Båda vill att man står bredvid annars vågar de inte vara med och det är svårt att klona sig nu när maken måste jobba. Sedan är det direkt iväg till viktväktarna. Och uncle PeM roar barnen. Återkommer med viktrapport. Full fart ikväll alltså, nu är det dags att fylla vattenflaskorna ;-)

2 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Hoppas det gick bra på fotbollsträningen och hos viktis, saknade er här hemma idag:)

Ser fram emot söndag!

kram

Lilla-Ji sa...

Hej! Vi väntar också på att få vattenkoppor TILL VILMER! Han är den ende i syskonskaran som klarat sig. Jag var helt säker på att om en får det så får ALLA det, men så är det inte, tydligen. Vissa är mycket motståndskraftiga och får det aldrig. OM ni får det så hoppas jag på den lindriga sorten, den som Gustav hade. Han fick prickar på lördagmorgonen och var frisk igen på måndagmorgonen! Då var hans koppor torra och fina. Hoppas viktis gick bra! Kram Jenny