lördag 27 februari 2010

Beställt..

Passade på att beställa lite kläder till barnen nu när det kommer massa erbjudande från alla håll. 25% på barnbyxor hos Lindex. 300:- i rabatt om man handlar för 800:- på Ellos och 10% på alla barnkläder på HM. Har blivit både nya fodrade regnställ till flickorna från Ellos, byxor till alla tre från Lindex, lite nya tröjor och strumpor och underkläder från HM. Tror det är någon som lagt gödsel i stövlarna på dom i vinter.

I vinter har förresten sonen förverkat följande: Två par skor, han är nu inne på nummer tre; ett par allvädersstövlar som förhoppningsvis ska vara säsongen ut. En overall: den har släppt i sömmarna nertill. Tre par överdragsbyxor, dags att ta fram nål och tråd och rädda vad som räddas kan. En mössa är borta och de andra två han har, försvinner och kommer fram med jämna mellanrum. Fem par skidvantar, som också de försvinner och kommer fram med jämna mellanrum, just nu har han bara 4 och ett halvt par. Han äger två vinterjackor men de är i hyfsat skick fortfarande. Det är inte billigt med aktiva barn men kul att de rör på sig även om det betyder ett dyrt klädkonto. Utöver detta har han sedan i höstas, slagit upp knäna på 6 par jeans. Vissa har han slagit upp två gånger, när det gått hål igen under lagningen. (Jag kan säg att tvättade jeans som ska se sådär härligt slitna ut som vuxnas, är totalt värdelösa, håller bara max två veckor)

Med tanke på hur hans ben ser utan så vet jag ju vad han gör, han slänger sig och åker på knäna på golvet, eller när de är ute (med vinterkläderna på) utför snö/isbacken på skolan. Därför är skorna uppslitna på ovansidan och byxorna på knäna eller skenbenen... då förstår ni att han har vackra blå skenben där under....

Skillnader mellan killar och tjejer.... inte enbart kanske det finns ju skillnader mellan killar o killar och tjejer o tjejer med, men jag tror att det blir lite lugnare med tjejerna... lär jag ju märka i och för sig ;)

Inga kommentarer: