onsdag 26 november 2008

Onsdag

och Roomservice dag. I dessa tider får jag verkligen mitt lystmäte i inredningsprogram tillfredsställt. Finns ju mängder att titta på. Simon & Thomas, Äntligen hemma och Roomservice är favoriterna. Dvs Måndag, tisdag och onsdag klockan 8 är bokade ;-)

Var på utvecklingssamtal igår på dagis och efter att fröknarna sagt alla positiva saker så tog det upp fröken M's humör. Minst ett stort utbrott får hon varje dag på dagis tydligen. De sa att N inte reagerar så mycket när hon gapar och skriker och frågade om han var van. Ja, det kan man väl säga, det är väl hela familjen. Tänker inte ens längre på att hon får sina utbrott. Har hela tiden varit noga med att hon inte ska vinna något på sina utbrott och de har blivit mindre och färre hemma men visst kommer de ändå. Det kan vara allt från att klä på sig, till vad hon ska ha för dricka, till var glaset ska stå och att hon ska sitta närmst mamma.

En viljestark fröken och hon har en lillasyster som är likadan. Så man vet att man lever ganska så ofta. Men jag älskar dom!!

Inga kommentarer: