torsdag 6 november 2008

Ska försöka

dra ner på arbetstiden lite idag och hinna hem och träffa barnen lite. Har knappt sett dom tidigare i veckan förutom igår då när F inte ville somna. I två timmar höll jag på innan hon äntligen bestämde sig för att ge upp försöken att INTE somna. Hon slänger sig fram och tillbaka och slänger iväg nappen så långt hon orkar för att inte lyckas somna. Snacka om tålamodsprövande.

Ikväll ska maken och "kattmördaren" ;-) (väldigt internt skämt, så ingen tror att han är det på riktigt) på bio och se James Bond. Själv ska jag sitta i soffan (om barnen somnar) och ta en kopp kaffe och glass och ha den icke-befintliga fjärrkontrollen för mig själv hela kvällen ;-).

Maken börjar bli trött på att gå fram till boxen och byta kanal, men se det så här, det är nyttigt med vardagsmotion, eller så får man helt enkelt kolla på den kanalen man börjat kolla på. Kan vara därför man fastnar framför något udda program då och då, men lite lär man sig där med...
Ofta sätter vi igång Discovery Channel och sedan får den rulla hela kvällen, det blir både Miami Ink, Mythbusters och Skitiga jobb och inte att förglömma det äckliga Extrem överlevnad, fast då brukar jag lämna tv-soffan. Han är lite för mycket.

Inga kommentarer: