söndag 2 augusti 2009

Det är klart!!

Som vi jobbat och som vi stått i, men nu är vårt sovrum fix färdigt.... visst några fotografier ska upp på väggen men det är ingen brådska, men golvlisterna är på plats, gardiner uppe, sänggaveln är perfekt och nästan det bästa av allt, vi har varsin snygg sänglampa!!! Vilken lyx :-)

Medan maken har kämpat tappert med tillverkningen av sänggaveln idag så har jag ägnat mig åt den en aning tråkigare uppgiften att måla trappräcke, ni vet en sådan traditionella sjuttiotals spalje... suck, många spjälor blir det. Målar det vitt där uppe, där nere ska vi ha en annan färg ;-) men vilken förändring det blir av detta, väl värt mödan, men kul är det inte. Annars ägnas de sista skälvande timmarna av semesterdygnet till att tillverka en ny tyglampa till tjejernas rum och att sy gardiner till dom. Kom ju på att jag inte behövde leta efter det perfekta tyget längre, jag hade ju det redan hemma ;-), vad mycket kul man hittar när man röjer ;-)

Har dessutom fortsatt utrotningen av blåa fönster. Två till avverkade idag, nu är det bara sonens fönster som återstår och det i tvättstugan, men det sistnämnda ska vi ha kvar ett tag till och visa för våra gäster om hur förfärligt det var från början ;-) 

Inga kommentarer: