torsdag 9 september 2010

Bilder på golvet i lekrummet...

Kommer ni ihåg hur det såg ut innan med röran??
Rummet är nu målat med ljusgrå golvfärg. Betydligt lugnare och mer harmoniskt intryck tycker vi.
Rummet är fortfarande mörkt, tack vare att uterummet är placerat utanför så blir det inte samma ljus som i vardagsrummet. Vilket gör att rummet kräver mer belysning även på dagtid. Förhoppningen är att de ska leka mer inne i rummet nu, på mattan, så passagen ut till uterummet hålls mer i ordning.
Om det nu är någon som förfasar sig över att vi har förstört de vackra trägolven så kan jag berätta att det har redan de förra ägarna lyckats med. På flera ställen är det hål i golvet, dvs flisor som har lossnat och lämnat gropar. Den största gropen finns mitt i rummet och döljs av mattan.
Vi passade även på att möblera om i rummet och satte upp en vägglampa som legat undan packad sedan förra huset. Det blev riktigt mysigt sken i hörnan av den. Mattan och hyllorna kommer från IKEA och flicktavlan på väggen är ett loppisfynd.
Det var en utmaning att få till en bra möblering utan att köpa nya möbler, men det blev ganska bra till slut. En del återstår och alla leksaker är inte inplockade än, först ska mer sorteras, bland annat från alla McDonalds leksakerna som ligger och skräpar i lådorna. Tre nya varje gång och intresset håller i sig i ca 5 minuter sedan slängs de ner i någon låda och nu börjar det bli fullt...

1 kommentar:

Anonym sa...

Tja Monkan!
Så snyggt det blev :). Kram J