onsdag 7 maj 2008

Försöker igen då att

göra ett nytt inlägg. Igår var barnen eller speciellt Flora så gnällig större delen av dagen och när jag då försökte smyga in här och skriva ett inlägg så var hon snabbt efter och hon har hittat avstängningsknappen på hårddisken, så mitt under mitt inlägg igår så slocknade datorn, så typiskt.

Nu sover hon och de andra är på dagis så då får jag passa på.

Hon har varit och fått sin vaccinationsspruta idag och hon var tveksam till vår bvc-tjej redan innan och inte blev det bättre efter att hon fick sprutan. Mungiporna pekade markant neråt.

I måndags var vi på utvecklingssamtal med stora killen. Var så roligt, framförallt att de hade samma syn på honom som vi och upplevde honom likadan plus att de flera gånger påpekade att de tyckte han var så artig och trevlig till sättet (stolta föräldrar nu alltså) och så härligt kramig. Vilken superkille han är. Det enda lilla var att han är lite för snäll. Det var som fröknarna sa, att det känns dumt att säga men han skulle behöva tuffa till sig lite. Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det... jag vill ju inte att han ska bli ett mobbingoffer men samtidigt vill jag inte att han ska bli hård och tuff, han är ju helt underbar som han är. Ibland (eller ganska ofta) är det svårt att vara en perfekt förälder. Inte för att jag känner att jag har gjort något fel men kanske inte heller helt rätt.

En annan bra sak, är att ryktet går att Flora har fått plats på samma dagis som sina syskon i augusti. Toppen!!! Så skönt att slippa lämna/hämta på mer än ett ställe. Nu väntar vi bara på definitivt besked.

Inga kommentarer: