måndag 26 maj 2008

Helg rapport

Vi ägnade större delen av lördagen till att städa och feja och laga mat. På kvällen skulle det ju bli schlagermys. Det är väldans bra att bjuda in lite gäster då och då, speciellt sådana som ska hälsa på för första gången, då går vi nämligen och fejar lite extra. Det där som inte blir gjort i den vardagliga städningen.



Vi bjöd på Tacopaj, Rucola & Soltorkad tomat paj, Pastasallad med feta och soltorkade tomater, Marinerade grönsaker (morot, salladslök och sockerbönor) och nybakat bröd med örter och ost + vanlig grönsallad. Blir hur gott som helst. Sedan hade den andra familjen fixat efterrätt i form av mängder av frukter och chokladfondue. Sedan efter det var det snacks. Snacka om att rulla upp till sängen efteråt.



Söndagen gick sedan i lugnt tempo. Uncle PeM stannade ju och sov över och invigde den nya madrassen och vi hade en mysig söndagsfrukost och förmiddag tillsammans. Strax efter lunch ringde ett par vänner och frågade om de kunde komma och lämna gungan som vi skulle få, gärna det, så nu har vi minsann en fin Hörby Bruks gunga med på tomten.

Ska uppdatera min blogg-lista nu, så ta en titt och se om ni också kanske hittar nya favoriter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhh vad kul att du lämnade spår:) Tack för din kommentar:) Nu ska jag kika lite här hos dig! Kram