måndag 13 juli 2009

Shoppade

två, nej förresten tre tavlor blev det på loppisen. En tavla som bara gjorde mig glad, har ingen aning om var den ska hänga... en tavla som passade i sovrummet, har dock inte riktigt lyckats övertyga maken än ;-), och så en liten keramik 70-tals tavla med en uggla på :-) det är något speciellt med ugglor. Min farmor har alltid älskat ugglor och jag kan inte annat än att hålla med, de är speciella ;-)

Igår var ju första stora utflyktsdagen. 12 personer, varav 7 vuxna packade sig in i två bilar och styrde kosan mot Landskrona och sedan båten till Ven. Det var vår överraskning till paps som 60-års present. Paps har alltid älskat Ven och när vi var yngre, så hade det inte varit någon sommar om vi inte cyklat på Ven. Vi laddade upp med regnkläder men det räckte för att skrämma bort regnet, inte en droppe fick vi :-). 

Har ni en dag över i sommar och inte vet vad ni ska göra, så är det himla mysigt att ta färjan över med picknick-korgen (eller så köper man något i alla de fina caféerna som finns), cyklar hyr man där, det finns i alla modeller och sedan njuter man av en dag i det gröna. Maken hade en påhängscykel på sin cykel, dvs N hade en cykel utan framhjul som satt fast på pappas cykel. Jag hade en kärra med två cykelsitsar monterade i, där tjejerna satt och underhöll med sång. Annars finns det barncyklar i alla storlekar och tandem för dom som vill testa på det ;-)

Idag blir det städ och fixar dag innan vi imorgon äntligen styr kosan mot Astrid Lindgrens Värld!!!!!

Inga kommentarer: