lördag 6 mars 2010

Lördag!

Så skönt att det är helg. Idag ska vi ta en tur in till stan och försöka hitta ett par nya jeans till pappa i familjen. Var jättelänge sen vi var inne i stan hela familjen så det ska bli riktigt mysigt och barnen tjatar om vad klockan är och om det inte är dags snart ;-) fast jag tror att det är leksaksaffären som lockar för dom ;-). Förhoppningsvis kommer lillsis upp och gör oss sällskap med.

Solen skiner från en klarblå himmel idag, vilket värmer gott genom våra fönster men ute är det isande kallt, så det gäller att inte bli lurad utan klä på sig ordentligt ändå.

Vad gäller tvättstugan så har vi kommit en bit på väg i alla fall. Den är ovanligt tom och snygg för tillfället, även om det inte är helt tömt. Men mina 25 färgburkar står numera på kontoret, snyggt uppradade och allt på väggarna är nermonterat, som går att montera ner dvs krokar och tvättlinor mm. Så jag hoppas fortfarande på att kunna måla taket minst en omgång idag, men vi får se... Ska i alla fall börja med tvätthögen som bildats under veckan ;-)

Inga kommentarer: