måndag 15 mars 2010

Lösning 1 på kattproblemet??

Funderar på om inte väggplattorna som IKEA har lanserat, Fastbo, lika gärna skulle kunna funka som stänkskydd till kattlådan??
FASTBO VäggplattaFASTBO Väggplatta
Finns ju några varianter att välja på (dessutom är de vändbara, som om inte det räckte med färger att välja mellan ;-) och ska stå emot smuts och fett.... Om man fäster dessa på tre väggar runt kattlådan så blir det lättare att hålla rent och fräscht och torka av.
Någon sorts plan börjar växa fram... tänkte mig en hylla ovanför kattlådan som de kan ha som mysplats... med en skiljevägg emellan så att två katter kan ligga på samma hylla. Utan skiljevägg lär de slåss... är möjligt att inte ens skiljeväggen kan förhindra detta...
Tänkte även ha plastskydd under kattlådan, ni vet ett sådant som man ska ha under diskmaskinen för att eventuellt läckage ska rinna framåt. Borde funka bra under kattlådan med och förhindra att något samlas under. Får väl ha en tidning också som uppsugning.
Ledsen om det blir för ingående på katterna nu, men problem är ju till för att lösas och det är så trist när djuren blir ett irritationsmoment för att det runt omkring dom inte funkar.

Inga kommentarer: